bullet journal

Wat zijn de beste Bullet Journal-pagina

Als je je leven wilt bijhouden, dan is het beste bullet journal een goed idee. Bullet journals, ook wel notebooks genoemd, zijn er in verschillende soorten en maten. Ze zijn echter erg handig, omdat je er gemakkelijk een paar keer per dag in kunt schrijven. De kogels zijn onderverdeeld in secties die als volgt kunnen zijn:

De meeste mensen die bullet-journals gebruiken, noteren belangrijke datums of gebeurtenissen die ze later kunnen helpen herinneren. Een goede datumkeuze is een jaar voor een jubileum of een bruiloft. Bovendien gebruiken beginners meestal het beste bullet journal voor beginners als een “plaatskaart”, zodat mensen kunnen zien waar ze hun sleutels of andere belangrijke items moeten plaatsen. Deze organisatoren maken het mogelijk om een plek te hebben waar alles netjes is gerangschikt.

Zoals hierboven vermeld, gebruiken mensen die nieuw zijn in het bijhouden van dagboeken meestal bullet journals met nummeringssystemen. Het is belangrijk om een systeem te kiezen dat gemakkelijk te onthouden is, aangezien het meestal zal worden gebruikt. De meeste starters bullet journals worden geleverd met een systeem van vier: driecijferige nummers die in een verticale lijn zijn gerangschikt. Mensen kunnen de datums op deze pagina’s invoeren, zodat ze duidelijk de pagina’s kunnen markeren die moeten worden geschreven. Na een tijdje beginnen de cijfers samen te smelten.

Bullet-journals worden gewoonlijk in twee groepen verdeeld: tijdschriften met een plakkerige pagina en tijdschriften die dat niet doen.

Deze worden bepaald door hoe een beginner zich prettiger voelt bij het schrijven. Als hij veel moeite heeft met het schrijven op de gelinieerde pagina’s, dan geeft hij de voorkeur aan pen en papier of zelfs uitgewiste pagina’s. De genummerde pagina’s moeten regelmatig worden afgeveegd, anders kan een pen worden uitgesmeerd. Veel mensen geven er de voorkeur aan pen en papier te gebruiken omdat ze gemakkelijker te wissen zijn, vooral wanneer een enkele fout leidt tot meerdere kopie├źn van hetzelfde item.

Voor mensen die liever geen dagboek bijhouden, is er een derde type dagboek: het bullet journal. Dit is een soort dagboek met een pen en is op verschillende manieren verdeeld. Er zijn verschillende kleuren die beschikbaar zijn voor de pagina’s, zodat het gemakkelijk is om te onderscheiden welke voor wat is. Daarnaast zijn er verschillende aantallen geperforeerde pagina’s die overeenkomen met de verschillende kleuren zodat het mogelijk is om te weten welke kleur bij welke pagina hoort.

Extra pagina’s: deze extra pagina’s worden bovenaan elke pagina geplaatst zodat de lezer gemakkelijk de informatie kan vinden die hij nodig heeft. Meestal zijn deze beklede achtergrond. Deze pagina’s zijn meestal gelijnd zodat de lezer zich kan concentreren op de informatie die nodig is. Deze extra pagina’s worden bovenaan elke pagina geplaatst zodat de lezer gemakkelijk de informatie kan vinden die hij nodig heeft. Meestal zijn deze beklede achtergrond. Deze extra pagina’s zijn meestal gelijnd zodat de lezer zich kan concentreren op de informatie die nodig is.

Meer informatie MyLovelyNotebook.nl