Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint?

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint?

Een van de meest gebruikte webportals is Microsoft Sharepoint. Dit is een samenwerkings- en documentbeheerplatform ontwikkeld door Microsoft voor kleine, middelgrote en grote organisaties in samenwerking met zijn gebruikers en zakenpartners. Dit is een geïntegreerd platform waarmee gebruikers documenten kunnen uitwisselen met hun collega's. Het stelt hen ook in staat om hun projecten, agenda's en planning te delen met andere mensen in dezelfde organisatie of in een ander bedrijf over de hele wereld. Het heeft verschillende voordelen, waardoor het tegenwoordig erg populair is bij bedrijven.

Sharepoint helpt u op verschillende manieren, waaronder de volgende: als u een e-commercesite beheert, moet u de verschillende functies kennen die door dit webportaal worden geboden, zodat u het kunt integreren met uw bestaande programma's zoals e-commerce, CRM, salarisadministratie, enz wat is sharepoint online. De derde reden waarom dit tegenwoordig veel door bedrijven wordt gebruikt, is dat het verschillende andere functies heeft, zoals bedrijfsanalysetools, zoekmachineoptimalisatoren, sociale netwerkfuncties, samenwerkingshulpmiddelen, inhoudbeheersystemen, gedeelde mappen, projectbeheer systemen, opslag en bestanden, mobiele apps en nog veel meer die u helpen bij het effectief beheren van werkprocessen. Daarom, als u een van deze programma's gebruikt, is het een must voor u om de voordelen te kennen die Sharepoint u biedt.

Sharepoint is voornamelijk beschikbaar via Windows, dus u moet het downloaden van de website van Microsoft en het op uw computer installeren om het te kunnen gebruiken. Voordat u Sharepoint installeert, moet u een beheerderswachtwoord aanmaken zodat niemand anders het kan gebruiken. Na de installatie kunt u het gaan gebruiken en kunt u verschillende applicaties draaien, zoals e-mail, intranet en Sharepoint Writer. Sharepoint biedt u ook gecentraliseerde toegang, zodat u niet op verschillende locaties hoeft te werken om toegang te krijgen tot deze functies. Een andere geweldige functie die u van deze applicatie kunt krijgen, is de aanwezigheid van een webbrowser waarmee u op internet kunt surfen. Om meer te weten over deze functies en nog veel meer, hoeft u alleen maar op internet te surfen om de websites te vinden die informatie over Microsoft Sharepoint bieden.

Link naar de website: Sharepoint modules