Wat is de beste valuta om te gebruiken voor transacties?

Wat is de beste valuta om te gebruiken voor transacties?

De politieke implicaties van de Bitcoin-technologie zijn enorm. Kijk wat enkele van de toonaangevende digitale denkers te zeggen hebben over de ontwrichtende revolutie die bekend staat als de Bitcoin. Het uiteindelijke doel voor bitcoins is vrijheid van overheidscontrole. Maar hoe beïnvloedt het het politieke systeem?

Er is veel discussie over het onderwerp. Veel mensen zien bitcoins als een briljante technologie die het aanzien van valuta volledig zou kunnen veranderen. Er zijn echter ook mensen die vinden dat de innovatie van bitcoin helemaal niet ten goede komt aan overheden. Laten we eens kijken naar enkele van de top tien bitcoin-citaten die betrekking hebben op de politieke implicaties van de cryptocurentie.

Het beste van bitcoins is dat het niet door de overheid wordt gesteund. Als ze het van je willen aannemen, kan dat, maar als ze het niet willen, hoeft dat niet. Je kunt de blockchains omzeilen en er helemaal uitkomen.

Dit is het meest bekende advies over bitcoins. De schittering van de bitcoin-technologie is dat het een zeer goedkoop alternatief is voor conventioneel geld. Hoewel het waar is dat bitcoins door geen enkele regering worden ondersteund, worden ze zeker ook niet ondersteund door een centrale bank. Daarom worden de indrukwekkende bitcoin-citaten over deze opmerkelijke technologische prestatie vaak verkeerd geïnterpreteerd door degenen die de technologie niet begrijpen.

De waarheid is echter dat de enige manier waarop ze dit kunnen doen, is door de virtuele valuta helemaal weg te doen. Dit betekent dat mensen valuta moeten aanhouden die ze in de echte wereld beheersen via zoiets als een computer, en die wordt ondersteund door een soort overheid. Dit lijkt voor veel mensen misschien niet eerlijk, maar als je kijkt naar de hoeveelheid geld die de overheid in het verleden heeft gedrukt, realiseer je je dat er echt niets is dat ze niet kunnen proberen te verkrijgen. Als de regering uiteindelijk probeert om mensen over te halen van papiergeld, dan zullen ze proberen dat te doen met digitale valuta, wat tegenwoordig het enige is dat echt logisch is.