Tips voor het kiezen van brochurehouders voor uw winkel

Tips voor het kiezen van brochurehouders voor uw winkel

Als u klanten wilt aantrekken en van hen terugkerende kopers wilt maken, gebruikt u brochurehouders om productinformatie weer te geven. Deze aantrekkelijke en duurzame displays kunnen ook voorwaarden bevatten. Er zijn verschillende soorten brochurehouders, van single pocket racks tot multi pocket racks. Ze zijn verkrijgbaar in vele materialen en passen bij de inrichting van elke winkel. Door de juiste voor uw winkel te kiezen, kunt u het meeste uit uw marketingdollar halen . Hieronder vindt u enkele handige tips voor het kiezen van een brochurehouder.

brochurehouders

Kies brochurehouders die mooi en gemakkelijk te verplaatsen zijn. Een enkele stapelhouder kan u helpen uw brochures te verplaatsen. Als u de aandacht van uw klanten wilt trekken, kunt u uw brochurehouder aankleden met een kleine uitsparing aan de voor- of onderkant. Een andere manier om uw display te laten opvallen, is door opvallende kleuren en lettertypen te gebruiken. Zorg ervoor dat uw display zo aantrekkelijk mogelijk is. U kunt zelfs overwegen om op maat gemaakte stands te gebruiken.

Kies brochurehouders die in verschillende materialen verkrijgbaar zijn. U kunt materialen kiezen die goed passen bij de inrichting van uw winkel. Als je een klein bedrijf hebt, heb je misschien niet genoeg ruimte voor een grote tijdschriftenhouder aan de muur. Brochurehouders voor op het aanrecht zijn ideaal voor dit type omgeving. Het enige nadeel van aanrechthouders is dat ze nogal omvangrijk zijn en na een tijdje knoestig kunnen worden.

Klik hier: Displayshop