diamond paintings

Koop Diamond Painting Beads van Diamond Painting Store

Diamanten zijn voor altijd en als je een Diamond-sieraden enthousiast bent, is het belangrijk om het juiste soort diamantschilderen te vinden. Voor diamanten wordt de verf met de hand bereid om de diamant op een niet-permanente manier te coaten. De schilderprocedure brengt schoonmaken, primen en vullen. Je kunt eenvoudig de diamantschildering krijgen die wordt gedaan op een gereputeerde Diamond Painting Store. Diamanten worden bereid met behulp van het fijne diamantstof dat in witte verf moet worden omgezet door speciale chemicaliƫn te gebruiken.

U kunt diamantbeelden van internet kopen of u kunt uw eigen diamantschilderen bereiden met behulp van de diamantfoto. Wanneer u het diamantschildering bereidt met uw afbeelding, is het belangrijk om de volgende punten in gedachten te houden. Bepaal allereerst het beeldformaat. Diamantafbeeldingen zijn er in verschillende maten, maar de canvasgrootte mag niet minder dan 24 inch per 24 inch zijn.

Je kunt ook Diamond Drill Diamond Painting-kits kopen via Myth Of Asia. Deze worden bereid uit dezelfde chemische stof die wordt gebruikt om de diamanten om te zetten in witte verf. U hebt de volgende items nodig om de boor-diamant-schilderkit voor te bereiden: verfmengfles, verfborstel, verfbuis, acrylverf, ronde kralen en bijenwas. Je kunt ook Diamond Boor-accessoires kopen, zoals de diamanttang, de diamantzaag, Diamond Gouge-gereedschappen en de diamanttegelzaag.

Om de schilderkit te bereiden, moet u eerst de diamantafbeelding verkrijgen die u voor diamanten wilt gebruiken. Nadat u een geschikte beeldgrootte hebt gevonden, kunt u nu doorgaan en de diamantschilderkit voorbereiden. U moet ervoor zorgen dat het volledige schilderproces is voltooid voordat u de diamant in de beeldgrootte sluit.

Wat de verfborstels en de ronde kralen betreft, kunt u hetzelfde kopen of de verschillende typen afzonderlijk krijgen. Wanneer u de verfflessen al hebt voorbereid met dezelfde beeldgrootte als dat van het canvas, is het nu tijd om de diamant in de canvas-formaat te verzegelen. De beste plek om te plaatsen bevindt zich aan de bovenkant van het canvas.

Zodra u de diamant op het fotolijst hebt afgesloten, kunt u doorgaan naar de volgende stap. U zult de boor langzaam in de voorkant van de boor moeten duwen, zodat u volledige dekking in het diamantpatroon kunt maken. Als u zich niet op uw gemak voelt, kunt u de boor aan de voorkant duwen, kunt u altijd full-extension boor kopen. Je moet ook een goede aandacht besteden aan de diepte van de boor, want als je de gewenste diepte niet bereikt, moet je misschien vanaf het begin beginnen.

Kijk voor meer informatie op https://www.mythofasia.nl/