Het grootste pijporgelbedrijf in Amerika

Als je van de kerk houdt, maar je bent het gewone orgel dat je hebt en het feit dat het te veel kost, beu, dan zou je misschien kunnen overwegen om een orgel te koop aan te bieden. Het is een geweldige manier om uw service uit te breiden. Plus, wie houdt er niet van aanbiddingsmuziek te spelen terwijl hij daar voor God staat? Organisten houden ook van het orgel.

In feite gebruiken de meeste kerkorganisten de pijpen die ze zouden moeten gebruiken voor hun aanbiddingsliederen!

De Verenigde Staten hebben zonder twijfel het grootste aantal kerkorganisten ter wereld. En de duizenden en duizenden akoestische pijpen maken nog steeds hemelse echo’s in de lage hoge tonen en dreunende, donderende bassen. De reden? Een deel van het geluid in deze gerenoveerde kerkorgels wordt elektronisch gegenereerd, gemaakt van een aparte luidspreker in plaats van een oude orgelpijp.

Ik zal je vertellen over dit kleine gadget. Het wordt een digitale synthesizer of een audio-digitale interface genoemd. Het is een stuk hardware met een eigen klankgeneratieproces dat een interface heeft met een analoog hoofdorgel of voorversterker. Het bevat een aantal luidsprekers, een luidsprekersimulator, een microfoon, een verscheidenheid aan filters en soms andere dingen zoals envelopfilters of envelopvolgers. Als er een signaal binnenkomt, stuurt het een elektronisch signaal langs de lijn naar de juiste luidsprekers. Daarna stuurt het een signaal door de lijn naar de computer die het analyseert en het gewenste geluid creƫert in alle combinaties die nodig zijn.

De nieuwe orgels die te koop zijn, zijn er in de maten 2,45 meter, 6 en een halve inch.

Ze zijn veel groter dan hun voorgangers in de jaren tachtig, toen ze slechts 1,25 meter hoog waren. Nu staan ze bovenaan de lijst met te koop staande kerkorgels. Ze kunnen drie octaven tegelijk spelen, wat verbazingwekkend is gezien hun relatief kleine formaat.

Deze belangrijkste orgels die te koop zijn, worden niet alleen gebruikt voor de eredienst, maar ook voor dirigeren en als toetsinstrument. Door hun kleine formaat kunnen ze bijna overal in een kerk of huis worden geplaatst en door hun kleine formaat zijn ze ideaal voor gebruik in bijna elke situatie. Ze scoren zeer hoog in hun vraag door zowel amateurs als professionals, omdat hun klanken als geen ander pijporgel op de markt worden gereproduceerd.

Qua grootte zijn ze het grootste, op een na grootste pijporgelbedrijf ter wereld. Dat zijn ze. Ze zijn het grootste, op een na grootste orgelbedrijf in Amerika. Als je ermee wilt spelen, klik dan op de onderstaande link.

Vind meer informatie: https://www.noorlanderorgels.com/