Foodtrucks huren – Levensmiddelenbedrijf

Huur foodtrucks

Foodtrucks huren – Levensmiddelenbedrijf

Prestige Food Trucks, ook wel bekend als Papp's Truck and Bakeshops, is de grootste producent van custom foodtrucks en mobiele trailers ter wereld. Het is gevestigd in Orlando, Florida, maar wordt ook wereldwijd en internationaal verzonden. Het begon in 1976 door twee jongens die het moe waren om arm te zijn. Ze realiseerden zich dat mensen die arm zijn moeten eten, en daarom kochten ze een busje met aanhanger en later een vrachtwagen. Ze veranderden later hun naam toen ze een vrachtwagen kochten in plaats van een busje Toet Toet Food. Dit bedrijf heeft nu meer dan vijfendertig jaar ervaring en produceert consequent lekker eten tegen zeer redelijke prijzen.

Papp's Food Truck Rental Company biedt veel verschillende soorten cateringdiensten voor foodtrucks, en je kunt ze gebruiken voor bruiloften, bedrijfsevenementen, beurzen, festivals, fondsenwervers, bruiloften, vrijgezellenfeesten, bedrijfspicknicks en nog veel meer. Voor elke functie kunnen de verhuurservices van Papp voor foodtrucks alles leveren wat u nodig heeft. Het bedrijf zorgt voor uw horeca-apparatuur en maakt uw eten volgens uw specificaties. Als je bijvoorbeeld lasagne wilt serveren, kunnen ze dat doen, of als je een Mexicaanse maaltijd wilt, kunnen ze dat ook koken.

De verhuur van foodtrucks van Papp is een geweldige manier om uw levensmiddelenbedrijf van de grond en in de omgeving te krijgen. U kunt meer informatie vinden over het huren van foodtrucks bij u in de buurt door online op hun website te kijken. Of bekijk hun lokale advertenties in uw krant. Ze bieden geweldige klantenservice en lage prijzen.

Meer info over dit artikel: Toet Toet Food