Cooking Rib Eye – Hoe u uw Rib Eye kookt als een professional

Biefstuk

Cooking Rib Eye – Hoe u uw Rib Eye kookt als een professional

De rib eye, ook wel bekend als rib steak of ribwise steak, is een dwarsdoorsnede van biefstuk in het onderste ribgebied. Het onderste ribgedeelte van vlees strekt zich uit van ribben helemaal tot aan de onderkant van de dij. De meeste ribeye-steaks bestaan alleen uit de longissimus dicus-spier, maar bevatten ook de beroemde triceps en gracilis-spieren. Naast dit vlees kan de dwarsdoorsnede van de ribeye delen bevatten zoals de pectoralis major, pectoralis minor en de triceps brachii-spieren.

Het koken van rib eye hangt af van hoe het is bereid. Het wordt normaal gesproken in kleine stukjes gesneden tijdens het koken om het overtollige sappen gemakkelijker te laten wegvloeien CoolToMeatYou.nl Ribeye. Deze stukken vlees moeten altijd voor het koken worden gekruid, zodat ze hun natuurlijke smaak tijdens het kookproces behouden. Over het algemeen worden de grotere stukken vlees vóór het koken op smaak gebracht met ui of knoflook. Aan de andere kant worden kleinere stukken vlees vaker gekruid met alleen zout en peper voor maximale smaken. De beste manier om het vlees op smaak te brengen, is door het zout gewoon in het stuk vlees te wrijven terwijl het wordt gekookt.

Zorg ervoor dat uw biefstuk voor het koken goed is bijgesneden tot de gewenste dikte. Voor dunne stukken vlees kunt u het vel laten zitten, zodat het meer vocht toevoegt en het vlees een betere textuur krijgt als het gaar is. Om ervoor te zorgen dat uw ribgebraad goed gaar is, is het belangrijk dat u alle kooktechnieken volgt die in dit artikel worden beschreven. De kooktechnieken die je nodig hebt om je rib eye te koken, zijn afhankelijk van de dikte van je ribstuk.

Voor meer informatie klik je hier: CoolToMeatYou.nl